Saturday, October 08, 2011

BABY PUN PANDAI WAT WIKANG!!!

saLam~

aqIL dah tdo so bole ler ibu nya berblog bagai...ngee.  Sebenarnya aqIL baru 1st time test drive krete tolak kazen die kak Airis ni Ok bru nak masuk 9 bln dah pandai tolak sendiri K *bangga ibu*. JOM layan video cutE dak tecit nih wat lawOkk =(^_^)= hehe

video

mase nie aqIL baru nak start blaja2 menolak lambat sket strarting nya. sampai ke tepi2 dinding die sapu saya budak baru belajar tak pandai kawal lagi laa ibu~~tapi
pandai gak wat wikangg...ekekeke

video

 Bile dah bawak keluar pun nak strat ngan wikang jugak ahaha siap senyum lagi, sila abaikan suore2 blakang tue yer x de kene mengene.....kaki die pulak x sampai so jadi ler jalan macam ketam ... apapE pun aqIl tetap anak ibu yang ensEm >_<



p/s ----> tenkiu bace entri nie.....ahaha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnuff~

Doa untuk anak-anak ibu AQIL HAKEEM, ARIQ ARYAN

"Ya Allah , jadikanlah Nama AQIL HAKEEM dan ARIQ ARYAN ini berkat baginya, dan jadikanlah taat kepada Engkau pekerjaannya dan barang yang engkau redhai menjadi cita-citanya. Menuntut ilmuMu menjadi perjuangannya dan akhirilah hidupnya dengan amalan soleh. Ya Allah, panjangkanlah umurnya dalam ketaatan kepada Engkau dan kepada RasulMu. Jadikanlah badannya dalam keadaan sihat afiat serta sejahtera. Ya Allah, jadikanlah dia pemimpin di waktu besarnya dan tetapkanlah imannya seperti iman para Nabi-NabiMu hingga ke hari kiamat. Ya Allah berilah rezeki yang halal lagi baik. Dan dekatkanlah dia dengan perkara-perkara yang baik dan jauhkanlah dia dari perkara-perkara yang buruk lagi jahat dengan kemurahanMu wahai Yang Maha Pemurah lagi Mengasihani." Amin...

Doa untuk anak ibu dalam perut BABY

"Ya Allah, periharalah anakku selama ia berada di dalam perutku dan sihatkanlah dia. Engkaulah yang menyembuhkan, tiada penyembuhan lain selain daripada penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meniggalkan penyakit.
Ya Allah, rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan RasulMu.
Ya allah, jadikanlah dia sihat yang sempurna, berakal dan pandai serta alim dan beramal.
Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan Hadith dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah, Tuhan sekelian alam." Amin...