Thursday, November 14, 2013

.::KISAH ROMANTIK TENGAH MALAM::.

Isteri ada kerja yang untuk diselesaikan, baju banyak lagi yang perlu dilipat. Sedangkan suami rasa kasihan.. Nak tolong x berapa reti kerja isteri..

ISTERI : Abang kalau mengantuk tidur dulu yea..
SUAMI : Emm, kesian pulak kt awk buat kerja sorang2 tengah malam ni.

Kemudian suami ambil bantal, baring sebelah isteri..

ISTERI : Abanggg, kenapa tidur sini?? (sambil usap pipi suami yang dicintainya itu)
SUAMI : Abang lelap kejap sini, siap kerja kejutkan yea. Entah la, rasa sunyi pulak tidur kat katil awk tak ada sebelah.

****
Nampak? Siapa dapat suami macam ni saya percaya, dia sentiasa dimanjakan, dihargai, disayangi walaupun dengan tindakan suaminya yang bersahaja.

~DONT FORGET TO LIKE & SHARE TO UR HUSBAND & WIFE~L.O.V.E

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnuff~

Doa untuk anak-anak ibu AQIL HAKEEM, ARIQ ARYAN

"Ya Allah , jadikanlah Nama AQIL HAKEEM dan ARIQ ARYAN ini berkat baginya, dan jadikanlah taat kepada Engkau pekerjaannya dan barang yang engkau redhai menjadi cita-citanya. Menuntut ilmuMu menjadi perjuangannya dan akhirilah hidupnya dengan amalan soleh. Ya Allah, panjangkanlah umurnya dalam ketaatan kepada Engkau dan kepada RasulMu. Jadikanlah badannya dalam keadaan sihat afiat serta sejahtera. Ya Allah, jadikanlah dia pemimpin di waktu besarnya dan tetapkanlah imannya seperti iman para Nabi-NabiMu hingga ke hari kiamat. Ya Allah berilah rezeki yang halal lagi baik. Dan dekatkanlah dia dengan perkara-perkara yang baik dan jauhkanlah dia dari perkara-perkara yang buruk lagi jahat dengan kemurahanMu wahai Yang Maha Pemurah lagi Mengasihani." Amin...

Doa untuk anak ibu dalam perut BABY

"Ya Allah, periharalah anakku selama ia berada di dalam perutku dan sihatkanlah dia. Engkaulah yang menyembuhkan, tiada penyembuhan lain selain daripada penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meniggalkan penyakit.
Ya Allah, rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan RasulMu.
Ya allah, jadikanlah dia sihat yang sempurna, berakal dan pandai serta alim dan beramal.
Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan Hadith dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah, Tuhan sekelian alam." Amin...