Friday, February 03, 2012

#Pending-hOHoLidAy

saLam~

wee lama x tulis blog *luv* pasal cuti lama sangat kn<---maklumla opiss chinese cuti seminggu kite pn cuti ler kn3x Ok jom tgk ape yg we ouls bwat mase cuti ritu

.
.
.
.
.
: bercuti di port dickson jer hehe pas tu aqiL trus nk blk umah moyang kt melaka



.
.
.
.
.
.
: sesampai di melaka jer tok lang aqiL ajak g Terengganu pula - drive laar ke Terengganu  bermalam  dalam kereta saja 
.
.
.
.
.

: balik dari kuala terengganu singgah lar pulak di Teluk Cempedak  

Best kan dapat bercuti² Malaysia begini ehehe ingat hati nak singgah Lost of Tambun plak<---tak pun ke Kota Bharu trus ke Penang terusss hee mujur ayah aqiL dah strat keje hari rabu tuu hari ke-3 CNY ekeke klu x sambung next episod laa yerrrr 









p/s->bersyukur sangat liL aqiL ensem x banyak ragam sepanjang masa tuuu ehehe cuma last² hari tue dia dh x mo naik krete ekiki bosan agaknya lame sangat dok dlm kete =(^_^)= tak dapat nak bebas macam kt luar  (",") nyway happy chinese new year x lambat lg nk wish kn3x


kbaii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnuff~

Doa untuk anak-anak ibu AQIL HAKEEM, ARIQ ARYAN

"Ya Allah , jadikanlah Nama AQIL HAKEEM dan ARIQ ARYAN ini berkat baginya, dan jadikanlah taat kepada Engkau pekerjaannya dan barang yang engkau redhai menjadi cita-citanya. Menuntut ilmuMu menjadi perjuangannya dan akhirilah hidupnya dengan amalan soleh. Ya Allah, panjangkanlah umurnya dalam ketaatan kepada Engkau dan kepada RasulMu. Jadikanlah badannya dalam keadaan sihat afiat serta sejahtera. Ya Allah, jadikanlah dia pemimpin di waktu besarnya dan tetapkanlah imannya seperti iman para Nabi-NabiMu hingga ke hari kiamat. Ya Allah berilah rezeki yang halal lagi baik. Dan dekatkanlah dia dengan perkara-perkara yang baik dan jauhkanlah dia dari perkara-perkara yang buruk lagi jahat dengan kemurahanMu wahai Yang Maha Pemurah lagi Mengasihani." Amin...

Doa untuk anak ibu dalam perut BABY

"Ya Allah, periharalah anakku selama ia berada di dalam perutku dan sihatkanlah dia. Engkaulah yang menyembuhkan, tiada penyembuhan lain selain daripada penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meniggalkan penyakit.
Ya Allah, rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan RasulMu.
Ya allah, jadikanlah dia sihat yang sempurna, berakal dan pandai serta alim dan beramal.
Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan Hadith dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah, Tuhan sekelian alam." Amin...